Féltengely és futómű gyorsszerviz
Féltengely
Kormánygép
Gömbfej
Kerékcsapágy
Lengéscsillapító
Szilentblokk (silentblock)
Meghajtó és kormánykardán
Kormányszivattyú
Üdvözöljük!

Márkafüggetlen féltengely és futómű gyors-szervizünk 10 éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére, komplett féltengely javítással és felújítással, külső vagy belső féltengelycsukló javítással, rásegítővel (szervó) vagy a nélküli fogasléces illetve golyóorsós kormánygépek javításával és felújításával, gömbfejek javításával és felújításával, kerékcsapágyak cseréjével, lengéscsillapítók cseréjével, szilentblokkok (silentblock) cseréjével, meghajtó és kormánykardán alkatrészek cseréjével és javításával, kormányszivattyú javításával. A futómű részeinek javítása mellett rendelkezésére állunk a fékrendszer, a motor, a váltó és a karosszéria javításával...

...egyszóval teljes-körű autójavítással.

JOINT AUTÓSZERVIZ


JOINT T&M Kft.


Rákosi út 220.

Bejárat a Szénás u. felől.

Budapest,

1162


Tel: +36 20 9308386

Email: info@jointautoszerviz.hu


Nyitva tartás:

Hétfőtől - Péntekig: 700 - 1600 ig.

Cégünkről!

Márka független szervizünk több, mint 10 éve áll széleskörű szolgáltatásaival ügyfeleink rendelkezésére. Munkatársaink jól képzettek, szakterületükön több éves tapasztalattal rendelkeznek, szakmai továbbképzéseken sajátítják el az autóipar újdonságait.

Munkatársaink szakértelme, beszállítóink gyorsasága és pontossága révén - az Őn és Autója igényeit szem előtt tartva - folyamatosan, maximálisan megbízható, hatékony szerviz tevékenységet végzünk.